Adrian Haisan

Sunt născut în Roman, județul Neamț. Am terminat Facultatea de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași și lucrez ca informatician în companii private multinaționale de peste 12 ani. În această perioadă am lucrat 4 ani în străinătate (Cipru și Anglia). Am venit în 2008 în București, iar de 2 ani m-am stabilit în sectorul 4.

Am făcut voluntariat și acțiuni civice pe oriunde am stat, chiar și în străinătate. În Cipru am participat la acțiuni de ecologizare a plajelor. În România am fost voluntar vreme de mai mulți ani la un ONG olandez în proiecte de renovare și reabilitare a adăposturilor sociale și orfelinatelor din diferite localități din Transilvania și Moldova. În București am participat în principal la acțiuni ale Organizației pentru Promovarea Transportului Alternativ în România. Tot timpul m-am implicat cu plăcere și cu convingerea că noi, cetățenii simpli, trebuie să ne facem viața mai bună și să ajutăm autoritățile atunci când sunt depășite.

În București în general și în sectorul 4 în particular administrația publică este în ultimii ani și DEPĂȘITĂ și CORUPTĂ. M-am hotărât să candidez ca și consilier local pentru sectorul în care trăiesc din partea Uniunii Salvați Bucureștiul, un partid format din oameni morali și competenți. Putem schimba lucrurile în bine și de aceea vreau să mă implic mai mult în viața publică locală.

Împreună cu colegii mei avem ca obiective: să aducem transparență în munca administrației publice de sector, să oprim risipa banului public și să salvăm spațiile verzi de la abuzul imobiliar din prezent.

Cunoaste-i si pe colegii mei:

Elena IancuElena Iancu

Antonio AndrusceacAntonio Andrusceac