Alexandru Ciurea

La începutul lui 2015 eram foarte indignat. Parcul Drumul Taberei era închis de doi ani pentru reamenajare, iar Primăria Sectorului 6 defrişase 162 de arbori plantaţi în urmă cu zeci de ani, pentru a construi în locul lor spaţii expoziţionale din fier, beton şi sticlă. Părinţii şi bunicii erau nevoiţi să se plimbe cu copiii în jurul parcului şi să asiste neputincioşi la lucrările defectuoase de reamenajare.

Atunci m-am hotărât să acţionez. Împreună cu câţiva vecini pe care i-am cunoscut pe Facebook, am activat grupul civic „Salvaţi Parcul Drumul Taberei”, am organizat marşuri de protest, am iniţiat mai multe petiţii şi am strâns zeci de semnături, i-am vizitat în şedinţă pe consilierii locali ai Sectorului 6, iar la scurt timp parcul a fost redeschis. Departe însă de ceea ce ar fi trebuit să fie și cu cheltuieli care au încărcat inutil bugetul Sectorului 6.

În vara aceluiaşi an 2015, la o întâlnire cu alte grupuri civice din Bucureşti, l-am cunoscut pe Nicuşor Dan, care la acel moment punea bazele Uniunii Salvaţi Bucureştiul. Nicuşor lupta de mai mulţi ani cu administraţia coruptă a Bucureştiului şi ştia că schimbarea administraţiei trebuie să vină din rândul nostru, al cetăţenilor.

La începutul lui 2016 am decis să mă alătur Uniunii Salvaţi Bucureştiul şi să candidez la Consiliul Local al Sectorului 6. Mi-am propus ca obiective: transparentizarea activităţii administraţiei publice locale, stoparea risipirii banului public, revitalizarea spaţiilor verzi, ameliorarea traficului şi salubrizarea corespunzătoare a Sectorului 6.

Cunoaste-i si pe colegii mei:

consilier local sector 6

Alin CoțofanăAlin Coțofană

consilier local sector 6

Cristian-Mihai MunteanuCristian-Mihai Munteanu

consilier local sector 6

Elena RaduElena Radu

consilier local sector 6

Georgeta MitranGeorgeta Mitran

consilier local sector 6

Marius UngureanuMarius Ungureanu

consilier local sector 6

Cosmin ManoleCosmin Manole

consilier local sector 6

Berta VasiliauskaiteBerta Vasiliauskaite

consilier local sector 6

Octavian BerceanuOctavian Berceanu

consilier local sector 6

Mugurel FrumuseluMugurel Frumuselu