Gabriela Mandru

• De ce ma implic

Locuiesc in Bucuresti de aproape 10 ani și am văzut de-a lungul timpului cum banii publici sunt irositi intr-un mod revoltator, cum responsabilii locali nu sunt interesati de binele real al cetatenilor, privesc dezvoltarea orasului intr-un mod invechit, bazat pe stilul si conceptiile proprii de viata/ interese personale si nu pe analize relevante, sfideaza legile si solicitarile legitime care vin din partea cetatenilor sau a societatii civile. Imi doresc un oras la scara umana, dezvoltat pe o viziune sanatoasa, cu grija pentru starea de bine a locuitorilor (cladiri conservate, arhitectura armonioasa, spatii verzi, piste de biciclete, transport in comun functional si eficientizat, asistenta pentru persoanele in dificultate) si autoritati publice locale responsabile si competente, care sa lucreze in interesul cetatenilor si sa usureze cat mai mult interactiunile cu acestia. Cred ca Nicusor Dan este capabil sa aduca aceasta schimbare in Bucuresti si vreau sa contribui cu tot ce pot la succesul lui si al USB in alegerile de anul acesta.
  • Activitati relevante

2012-2013: Intern pentru organizarea unei conferinte internationale in Rwanda – Technical Center for Agriculture and Rural Development, Wageningen, Olanda
    2011-2012: Intern in Departamentul de Comunicare – Ambasada Marii Britanii la Bucuresti
    2011: Intern in Directoratul General pentru Dezvoltare si Cooperare – Comisia Europeana, Bruxelles