Marius Ungureanu

M-am nascut in Ramnicu Valcea, am absolvit Facultatea de Jurnalism a Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu si locuiesc de 15 ani in sectorul 6 al Bucurestiului.

Am lucrat in administratia publica locala dar si in domeniul privat. Am vazut salarii nemeritate dar si taieri de sporuri si beneficii si salarii la limita subzistentei in ambele domenii, de stat si privat.

Am inteles ca oamenii trebuie ascultati, respectati si banii pe care ei ii platesc prin taxe si impozite trebuie folositi in interesul lor.

Am vazut ca unele institutii ale statului merg deja in directia buna si cred ca si administratia publica trebuie sa se indrepte in aceasi directie. Stiu ca va fi greu sa se intample acest lucru cu aceasi vechi politicieni la conducere, de aceea m-am alaturat Uniunii Salvati Bucurestiul.

Nu am mai facut politica, impartasim aceleasi valori, ne-am decis sa ne implicam mai mult decat intr-un grup civic sau organizatie non-guvernamentala, in singurul mod permis de Constitutie prin care se poate inlocui cea ce era pana de curand normal – spaga, coruptia, minciuna cu ceea ce ar trebui sa fie normal – corectitudine, transparenta, profesionalism.

Cunoaste-i si pe colegii mei:

Alexandru CiureaAlexandru Ciurea

Alin CoțofanăAlin Coțofană