Echipa sector 5

Suntem oameni care nu au mai făcut politică, dar care au fost interesați sau implicați în diverse cauze civice. Lucrăm în sectorul privat, deci ne câștigăm veniturile din joburi fără legătură cu bugetul de stat. Ne-am demonstrat competențele într-un mediu concurențial unde selecția se face pe bază de merit.

Ne-a adus împreună realizarea faptului că problemele pe care le vedem cu toții în societate și care ne afectează și pe noi ca cetățeni nu sunt doar probleme punctuale, ci rezultatul unui mod de a gestiona resursele statului bazat pe corupție, clientelism și incompetență.

Nu este de ajuns să luptăm împotriva cazurilor concrete identificate, pentru că sunt zeci și zeci de alte cazuri identice, la fel de nocive. Lupta prin petiții, proteste, acțiuni comunitare sau procese nu este suficientă pentru a schimba modul în care sunt gestionate resursele statului. Este nevoie să trecem la un alt nivel, să ne implicăm în conducerea comunităților din care facem parte.

Împreună cu alți oameni ca noi am format Uniunea Salvați Bucureștiul și suntem pregătiți să ne asumăm roluri în administrația publică locală pentru a schimba modul în care este administrat orașul. O administrație onestă, competentă, pentru oameni.

Cunoaste-i pe fiecare:

Florin GrigorescuFlorin Grigorescu