Echipa sector 6

Cine suntem?

Salut! Noi suntem echipa USB a sectorului 6. Pe mulți dintre noi ne știți de pe străzile sectorului când am fost la corturi să strângem semnături, ne-ați văzut în tramvaiul 41, în parcul Drumul Taberei și piața din Drumul Taberei și Crângași sâmbăta trecută într-o plimbare cu liderul USB, Nicușor Dan, unde am stat de vorba cu oamenii și am împărțit pliante cu candidatul nostru la primăria sectorului, Mihai Daneș. Suntem tineri, suntem entuziaști și ferm hotărâți să facem treabă bună la primărie! Până de curând eram niște simpli anonimi, dar dintr-o dorință lăuntrică și o revoltă justificată de realitatea dezastruoasă de care ne lovim zi de zi, am decis să ne alăturăm proiectului Uniunii Salvați Bucureștiul și lui Nicușor Dan și ne-am apucat să facem politică cu acte în regulă. Ca atare, vom candida la aceste alegeri locale si suntem încredințați că ne veți vota!

De ce?

Pentru că nu mai vrem, ca și voi, irosirea banului public pe proiecte megalomane si inutile. Pentru că deciziile care ne privesc și ne afectează viața noastră și a familiilor noastre sunt luate fără ca noi să avem un cuvânt de spus. Pentru că primăria sectorului 6 este total lipsită de transparență. Pentru că vrem ca în primărie Legea să fie respectată și aplicată. Pentru că nu vrem să mai trăim într-un sector murdar și nesigur. Pentru că vrem să respirăm aer curat, să nu ne mai dispară parcurile, iar arhitectura sectorului să nu mai fie distrusă de interesele imobiliare. Pentru toate acestea și pentru multele altele suntem aici, acum!

Ce program avem?

Primarul Mihai Daneș și consilierii USB sector 6 vor schimba administrația din temelii, pentru că ea stă la baza tuturor problemelor sectorului. Cum vom face asta? Iată cîteva dintre țintele noastre: Obiectivul cheie: admninistrația publică locală. Vom deschide primăria pentru cetățeni și îi vom asigura transparență totală. Vom face publice toate documentele, toate facturile și toate contractele. Vom publica trimestrial rapoarte despre stadiul lucrărilor primăriei și banii cheltuiți. Orice problemă se va rezolva fie pe internet, fie printr-o singură vizită la primărie. Vom gestiona corect banul public și proprietățile. Vom cere participarea cetățenilor la dezbateri și la decizii prin vot consultativ online . Obiectivul principal: Transportul și infrastructura aferentă. Vom construi parcări, de tip “park & ride”, la intrările în oraş şi pe primul inel de circulaţie, vom aplica soluţii economice viabile: sensuri giratorii, semnalizare sincronizată, căi de conexiune rutieră cu alte sectoare şi cu şoseaua de centură. Spaţiile verzi, combaterea poluării şi sănătatea populaţiei. Vom realiza “centura verde” a Bucureştiului, prin plantarea de specii vegetale cu eficiență în captarea substanțelor poluante; refacerea unor spații verzi defrișate (plantarea a 500 de arbori în Parcul Drumul Taberei), Lacul Morii (sporturi nautice, promenadă; reabilitarea dotărilor de pe “insulă); Prelungirea Ghencea (parc de 10 ha pe locul fostelor sere Militari); Calitatea vieţii şi factura la întreţinere: continuarea programului de reabilitare termică a blocurilor, cu utilizarea în anvelopare a polistirenului ignifugat şi a vatei minerale; centrale de cartier cu cogenerare. Acestea sunt punctele esențiale din programul USB sector 6. Ca să le putem transpune în practică avem nevoie de votul vostru! Pe 5 iunie, voi hotărâți pe mâinile cui lăsați destinele voastre și ale copiilor voștri!

Cunoaste-i pe fiecare:

candidat primarie