Lansarea candidatilor, 15 Aprilie

15 Aprilie 2016

Lansarea candidatilor

Împreună cu candidații propuși de Uniunea Salvați Bucureștiul salvăm Bucureștiul de politicieni!

Ieri am prezentat programul Uniunii și oamenii propuși de noi pentru primăriile de sector, oameni care până acum au luptat cu administrația publică vin să o reformeze din interior: Clotilde Armand la sectorul 1, Aimee Bugner la sectorul 2, Roxana Wring la sectorul 3, Dumitru Dobrev la sectorul 4, Florin Grigorescu – USB la sectorul 5, Mihai Danes la sectorul 6.

Vrem să scăpăm Bucureștiul de politicieni! Ne-au furat constant an de an și ne pun în pericol viața pentru că nu am pus stop. Venim cu oameni vii. Oamenii care până acum au luptat cu administrația publică vin să o reformeze din interior.

Estimăm că, până în prezent, Bucureștiul a pierdut anual aproximativ 300 milioane de euro din bugetul de 900 de milioane în proiecte și licitații netransparente, multe dintre ele acum pe rolul judecătoriei. Programul nostru își propune să aloce acești bani în principalele proiecte de care are nevoie Bucureștiul:

1. Deschiderea Primăriei și a administrației locale: toți bucureștenii vor avea acces la cheltuielile și investițiile primăriei
2. Calitatea vieții bucureștenilor: cu banii salvați vom schimba sistemul de termoficare și astfel vom reduce facturile la căldură, ne ajung și pentru creșterea spațiilor verzi și îmbunătățirea traficului
3. Creșterea Bucureștiului ca centru economic și cultural prin facilitățile pentru firme noi.