Nicușor Dan și toți candidații USB își depun marți candidaturile la primăria Bucureștiului

25 Aprilie 2016

Depunere semnaturi

• Candidații USB la toate sectoarele Bucureștiului au strâns semnăturile necesare depunerii candidaturii și se vor înscrie mâine pe listele electorale

25.04.2016, București –  Nicușor Dan și toți candidații USB își depun candidaturile pe listele electorale în cursul zilei de mâine. Toți candidații au depășit numărul de semnături de susținere.

Nicușor Dan, președintele USB: „Echipa noastră de voluntari a muncit foarte mult în ultimele săptămâni să strângă pe bune toate semnăturile necesare candidaților din fiecare sector. Le mulțumesc atât lor, cât și bucureștenilor care ne-au susținut până acum.

Am și un mesaj pentru toți bucureștenii, venim cu oameni vii. Oamenii care până acum au luptat cu administrația publică vin să o reformeze din interior.”

Nicușor Dan își va depune candidatura marți, 26 aprilie, la ora 13:00, la BEC 42.

Programul depunerilor candidaturilor și declarațiile candidaților USB:

Sectorul 1, Clautilde Armand, ora 14.30 la BEC 43: “Vom anunța licitațiile publice în timp util și astfel vom da şansa oricărui antreprenor de a participa, ceea ce nu s-a văzut până acum”

Sectorul 2 Aimee Bugner, ora 15.00 la BEC 44: „Primăria trebuie să-și asume responsabilitatea pentru cei 150.000 de asistați social ai sectorului nostru. Avem nevoie de locuințe sociale si adăposturi pentru persoanele vulnerabile”

Sectorul 3 Roxana Wring, ora 10.30 la BEC45 : “Principalul obiectiv al programului meu este să deschid relația cetățenilor cu primarul, să poată să aibă acces la oamenii cărora le-au delegat acest rol administrativ și să îi tragă la răspundere pentru acțiunile lor.”

Sectorul 4 Dumitru Dobrev, ora 11.00 la BEC 46: „De ani buni, Sectorul 4 are cel mai mic buget din toate sectoarele bucureștene și are nevoie de investiții în calitatea vieții. Aici locuiește o bună parte din oamenii care muncesc și au nevoie de un mediu securizant pentru ei și copiii lor. Programul meu vrea dezghețarea Polului Sud al Bucureștiului”

Sectorul 5 Florin Grigorescu, ora 15.30 la BEC 47: “Sectorul 5 are nevoie de o schimbare profundă care să îl aducă administrativ în modernitate. Indiferent de vârstă, comunitatea de aici va resimți ce înseamnă o administrație modernă, fără întârzieri, cozi interminabile sau contracte ilicite.”

Sectorul 6 Mihai Daneș, ora 10.30, BEC 48: “Prioritatea candidaturii mele este creșterea calității vieții oamenilor și are ca piloni sănătatea, siguranța și securitatea alimentară și socială, subiecte ale administrației publice locale trecute de cele mai multe ori în planul secundar al preocupărilor.”

CV-ul candidaților USB la sector:

Clotilde Armand, pentru Sectorul 1: http://usb.ro/clotilde-armand;

Antoaneta Bugner, pentru Sectorul 2: http://usb.ro/antoneta-bugner;

Roxana Wring, pentru Sectorul 3: http://usb.ro/roxana-wring;

Dumitru Dobrev, pentru Sectorul 4: http://usb.ro/dumitru-dobrev;

Florin Grigorescu, pentru Sectorul 5: http://usb.ro/florin-grigorescu;

Mihai Daneș, pentru Sectorul 6: http://usb.ro/mihai-danes.

Pentru detalii suplimentare, îl puteți contacta pe Matei Păun, managerul de comunicare al USB, la numărul de telefon 0744.328.705