Semnaturi - Uniunea Salvaţi Bucureştiul

Începe curățenia Parlamentului cu o semnătură!

Am început strângerea de semnături pentru ca Uniunea Salvați România (USR) să poată candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Nu le cumpărăm și nu le falsificăm, ci le strângem pe bune împreună cu tine!

Pentru a propune candidati in toate circumscriptiile electorale, USR trebuie sa depuna la Biroul Electoral Central o listă de susținători cuprinzând cel puțin 1% din numărul total al alegătorilor înscriși în Registrul electoral la nivel național. Adică aproximativ 200.000 de semnături.

Noi ne-am propus să avem semnăturile până pe 15 octombrie 2016, pentru a le putea verifica și îndosaria în timp util înainte de depunere.

Ajută-ne cu semnătura ta, a prietenilor sau rudelor tale, a vecinilor tăi. Descarcă formularul atașat și completează-l conform instrucțiunilor.

Trimite formularul/formularele prin poștă la sediul central al USR (Str. Carol Davila Nr. 91, Parter, Ap. 1, Sector 5, 050453, Bucureşti), depune-l(e) la unul din corturile de campanie ale USR sau contactează un reprezentant al USR din țară pentru a le prelua (vezi harta alăturată).

Atenție:

  • Listele de semnături nu pot fi trimise prin poșta electronică;
  • Nu trimiteți copii ale listelor de semnături;
  • Semnăturile trebuie să fie originale, nu semnați în locul altei persoane.

Fiecare semnătură este o investiție într-un viitor mai bun pentru această țară și o speranță că și oamenii buni pot ajunge în Parlament.

Mulțumim!